Paras tapa päästä eroon päätäistä

Minulla on hyviä uutisia. Täiden poistaminen on oikein tehtynä ihana kokemus.

Täitä jihuu! Noin mä ajattelisin, jos minulla olisi täitä päässä. Niistä eroon pääseminen tarkoittaa minulle mielihyvää, kunhan on auttavaisia läheisiä ympärillä.

Jos apinoille annettaisiin kemikaaleja ja täikampa, ne valitsisivat silti sukimisen

Yhdessä paikassa kysyttiin, miten päästä hiuksissa olevista päätäistä eroon. Ihmisen ratkaisu siihen on kalliit kemikaalit ja kivulias täikampa. Molemmat ovat huonoja ratkaisuja. Jos apinoille annettaisiin kemikaaleja ja täikampa, ne valitsisivat silti sukimisen, koska se toimii ja tuntuu hyvältä. Apinakin sen tietää, Erkkakin sen tietää ja nyt tiedät sinäkin.

SUKIMISEN EDUT
– Tuntuu hyvältä
– Toimiva
– Ei negatiivisia sivuvaikutuksia
– Ei vaadi rahaa
– Ei saastuta
– Lähentää ihmissuhteita

Itse olen poistanut ystävältä täit sukimalla hiukset päivittäin tai joka toinen päivä 2 viikon ajan. Munista ei tarvitse stressata. Antaa niiden kuoriutua ja suitaan kuoriutuneet pois. Päätäit munivat vasta 7-10 päivän ikäisinä, joten meillä on hyvin aikaa löytää ne ennen sitä. Munien kestää kuoriutua 7-10 päivää. (Lähde: fi.wikipedia.org/wiki/Päätäi)

Sukiminen vie noin 5-10 min päivässä ja on tehokas tapa päästä täistä eroon. Täillä ei yksinkertaisesti ole mitään mahdollisuutta selviytyä tästä yksinkertaisesta hoitomuodosta. Suituksi tuleminen tuntuu lisäksi aivan ihanalta ja jos sitä harrastaa muutenkin, ihmissuhteeseen tulee lisää läheisyyttä eikä täi-ongelma koskaan edes pääse kasvamaan pahaksi.

You may also like...