Harva tunnisti Xtra kamomillateen sisältöä kuvasta

“Facebook-ystäväni heittivät arvoitukseen hyviä arvauksia: kuivattuja suppiksia, hirssiä, kuiviketta pikkueläimille, lakritsin juurta,  juustokumina, kamomillaa, jonkun kasvin siemeniä, kuituhamppu ja stevia.”

Veljeni on opettanut minua käyttämään kamomillaa reilusti. Siitä tulee ihanan rento olo. Päihteiden sijaan voi illan viettää kamomillateetä nauttien. Eräs rakas läheiseni on kannustanut käyttämään kamomillaa kohtuudella. Kultainen keskitie. Tyhjensimme veljeni kanssa Xtra kamomillatee annospussin keittiön pöytätasolle. Tutkimme sitä hetken ja nauroimme makoisasti. Hämmennyin.

Kamomilla Luomukassi Koroinen

Turun Koroisilla sijaitsevasta Luomukassi-luomupuodista ostamaani kuivattua kamomillan kukintoa,

Otin pussin sisällöstä kuvan. Halusin jakaa sen muille ja katsoa arvaavatko he, mitä siinä pitäisi olla. Itse en arvannut. Sisältö näytti lähinnä kuvilta heinän korsilta ja tummilta kikkareilta. Kamomillaa ostaessani olen tottunut saamaan sen kukintoa. Xtran kamomillatee pussista en löytänyt mitään kukintoon viittaavaa.

Facebook-ystäväni heittivät hyviä arvauksia: kuivattuja suppiksia, hirssiä, kuiviketta pikkueläimille, lakritsin juurta,  juustokumina, kamomillaa, jonkun kasvin siemeniä, kuituhamppu ja stevia. Pitäisikö kamomillatee pystyä tunnistamaan, jos siitä on otettu lähikuva hyvässä valaistuksessa? X-tra on suomalainen S-ryhmän tuotemerkki ja sen tuotesivuilla on suuria sanoja:

“Hyvä tuote ei synny sattumalta. Rainbow-tuotteiden huolellinen laadun suunnittelu alkaa jo tuotekehitysprosessin alussa, jolloin tuotteelle määritellään tuotekuvaus.” www.rainbow.fi

Haluaisin tavata ne henkilöt, jotka kunniallaan seisovat sen huolellisen laadun suunnittelun takana, joka on johtanut kuvan mukaiseen lopputulokseen. X-tra tuotteet on esitelty Rainbow.fi sivulla. En tiedä ovatko ne Rainbow tuotteita.

Olen tottunut ylimmäisen kuvan tapaiseen kamomillaan. Se maksoi Turun Koroisilla sijaitsevassa Luomukassi-luomupuodissa 49 €/kg. X-tra kamomillalle tulee hintaa 39,6 €/kg. Voi olla, etten ymmärrä hyvän päälle, mutta haluan ostaa kamomillaa, jonka kykenen katsomalla kamomillaksi tunnistaa. Se vaan tuntuu järkevältä ja oikealta tavalta toimia. Entä sinä?

Näyttökuva 2016-07-27 kello 1.36.32

You may also like...