Näin saat päätäit pois ilman kemikaaleja

Minulla on hyviä uutisia. Päätäiden poistaminen on oikein tehtynä ihana kokemus eikä se vaadi apteekin tuotteita.

Täitä jihuu! Noin mä ajattelisin, jos minulla olisi päätäitä päässä. Niistä eroon pääseminen tarkoittaa minulle mielihyvää, kunhan on auttavaisia läheisiä ympärillä.

Jos apinoille annettaisiin kemikaaleja ja täikampa, ne valitsisivat silti sukimisen

Modernin ihmisen ratkaisu päätäiden poistamiseen ovat kalliit kemikaalit ja epämiellyttävä täikampa. Ratkaisu on kyllä kekseliäs, mutta ei kokonaisuutena palkinnon arvoinen. Jos apinoille annettaisiin kemikaaleja ja täikampa, ne valitsisivat silti sukimisen, koska se toimii ja tuntuu hyvältä. Apinakin sen tietää, Erkkakin sen tietää ja nyt tiedät sinäkin! Sukiminen tarkoittaa päänahan läpikäymistä ja päätäiden poistamista sormien avulla. Oikein tehtynä se tuottaa lapsille nautintoa ja siksi he pyytävät päätäi-tarkistusta helposti eikä ongelma pääse suureksi. Jos hampaiden reikien poraus aiheuttaisi suurta nautintoa, niiden hoitamista ei välttämättä viivyteltäisi, kuten nyt monella on ikävästi tapana.

SUKIMISEN EDUT

  • Oikein tehtynä se tuntuu hyvältä
  • Nautinto saa lapset tarkistuttamaan päätäit ajoissa, jolloin ongelma ei pääse suureksi
  • Toimiva
  • Ei negatiivisia sivuvaikutuksia
  • Ei vaadi rahaa
  • Ei saastuta
  • Lähentää ihmissuhteita
  • Sukiminen on rentouttava ja meditatiivinen hetki molemmille osapuolille

Miten päätäit poistetaan sukimalla?

Itse olen poistanut ystävältä päätäit sukimalla hiukset 1 – 3 päivän välein 2 viikon ajan. Päätäiden munia ei tarvitse poistaa. Voit antaa niiden kuoriutua ja sukia kuoriutuneet päätäit pois. Päätäit munivat vasta 7-10 päivän ikäisinä, joten sinulla on hyvin aikaa löytää ne ennen munimista. Munien taas kestää kuoriutua 7-10 päivää. Toisaalta voit jättää kemikaalit apteekkiin, mutta poistaa sukimisen lisäksi munat hiuksista täikammalla. (Lähde: fi.wikipedia.org/wiki/Päätäi)

Sukiminen vie noin 5-10 min päivässä ja on tehokas tapa päästä päätäistä eroon. Päätäillä ei ole yksinkertaisesti mahdollisuutta selviytyä tästä yksinkertaisesta hoitomuodosta. Suituksi tuleminen tuntuu lisäksi aivan ihanalta ja jos sitä harrastaa muutenkin, ihmissuhteeseen tulee lisää läheisyyttä, opit pysähtymään arjen kiireistä eikä päätäi ongelma koskaan edes pääse kasvamaan pahaksi.

You may also like...