Nähtävyys Porin Reposaaressa: Kunnon koti kirppis!

Olimme puolison kanssa päiväretkellä Reposaaressa. Kävellessämme ravintolalta uimaan Reposaaren ihanille merenranta kallioille, näimme matkalle omakotitalon ulkopuolella aitaan ripustetun lipun, jossa luki “Kirppis”. Meillä oli sen verran ylimääräistä aikaa ja uteliaisuutta, että päätimme käydä sisään.

Emme olleet varmoja, onko kirpputori auki. Kävelimme talon sisäpihalle ja vähän jännitimme, mitä siellä olisi. Pihalla oli aivan valtavasti tavaraa. Katsoin talon kuistille ja siinä oli kyltti, jossa luki “Soita ovikelloa”. Noudatimme ohjetta ja pian kanssamme pihalla oli oleva rento ja ystävällinen eläkeläinen. Hän kertoi pitäneensä kirpputoria vuosia.

Halusin kirjoittaa tämän artikkelin, jotta tämä kirpputori löytyisi myös internetin ihmeellisestä maailmasta. Tämä paikka ansaitsee lisää kävijöitä ja sen pitäjät lisää myyntituloja.

Meille löytyi sattumalta kattotuuletin, jota olin jo vähän aikaa katsellut käytettynä netistä. Löytyi vielä sellainen, jossa oli metalliset siivet. Tätä mallia myydään vieläkin uutena netissä 129 € hintaan, mutta meitä onnisti – aarreaitan pitäjä halusi siitä 10 euroa. Tässä paikassa on jotain viehättävää: ei nettisivuja, mainintaa Google Mapsissa tai selkeitä aukioloaikoja.

Milloin kirppis on auki?

Minulle kerrottiin, että kirpputori on auki toukokuun puolivälistä syys-lokakuuhun joka päivä klo 10.00 alkaen “kun emäntä on paikalla”. Sinne saa tulla katsomaan, onko auki.

Maksuksi käy käteinen tai Mobilepay.

Missä?

Reposaaren kotikirppiksen löydät osoitteesta Kalliokatu 44, Reposaari.

You may also like...