MURAL koulutus ja työpajat tilaustyönä

Saisiko olla MURAL-koulutus tai -työpaja, johon tiiminne on tyytyväinen? Lisätietoa saat numerosta 040 706 9668 tai sähköpostitse mural@erkkakulmala.info.

Tässä kuvassa erään Hum MURAL työpajani osallistujien palaute, jonka perusteella he olivat työpajaan tyytyväisiä.
Humanistisen ammattikorkeakoulun henkilökunnan antamaa palautetta pitämästäsi MURAL-työpajasta.

Tee tiimistäsi tyytyväinen

MURAL on visuaalisen yhteistyön digitaalinen työtila, jossa jokainen voi tehdä parhaansa yhdessä. MURALia voi käyttää työyhteisön sisäisen toiminnan tukemiseen tai esimerkiksi asiakkaiden tai vaikka opiskelijoiden kokemusten kartoittamiseen.

Vuorovaikutustaidot ovat minun intohimoni ja olen niitä harjoitellut arjen lisäksi myös kriisikeskuksen kursseilla, eRasmus+ kansainvälisillä leireillä, retriiteillä, työpajoissa, työelämässä ja ammattikorkeakoulu-opinnoissa.

Järjestämäni MURAL-koulutus on saanut osallistujat yllättymään positiivisesti. “Aika meni nopeasti ja saatiin lyhyessä ajassa tehtyä paljon” on mielestäni merkki onnistuneesta koulutuksesta. Työpajojen avulla saadaan tuotettua aineistoa, jonka avulla voidaan suunnata organisaation toimintaa tehokkaampaan suuntaan. MURAL-koulutus taas auttaa ihmisiä pitämään ja luomaan onnistuneita MURAL-työpajoja.

Esimerkki tekemästäni MURAL-työpajasta. Humanistisen ammattikorkeakoulun työelämän verkkotyöpajassa hankitaan MURALin avulla yleisön näkymyksiä.

Olen toteuttanut erilaisia työpajoja ja koulutuksia MURAL-työtilassa sekä saanut niistä mahtavaa palautetta. Olen työpajojen suunnittelussa luova ja osaan asettua käyttäjän asemaan. Lähtiessäni toteuttamaan MURAL koulutusta tai työpajaa, haastattelen tilaajaa tarkkaan toiminnan tavoitteista. Kun tavoite on selkeä, peilaan toimintaani koko prosessin aikana siihen ja tämä on yksinkertaisuudessaan minun tärkeimpiä vahvuuksia.

Yllä olevassa Humanistisen ammattikorkeakoulun työelämän työpajassa tavoitteena oli kerätä asiantuntijakeskustelusta yleisön kommentteja sekä saada eroteltua vastaajan tausta ja antaa vastaajalle mahdollisuus arvottaa oma huomio tärkeäksi tai vähemmän tärkeäksi. Työpajojen vetäjänä olen saanut kiitosta jämäkkyydestä, kärsivällisyydestä ja selkeydestä. Osaan ottaa huomioon osallistujien tarpeet ja siksi työpajoihini osallistuville jää niistä hyvä fiilis.

Ota yhteyttä niin kerron lisää ja annan palveluistani tarjouksen.